ACCOMMODATIEU verblijft op ons voormalig boerderijcomplex in het grote huis dat is ingericht als vakantiehuis. Het biedt ruimte aan maximaal 12 personen. U heeft hier alle privacy.Op de begane grond van het vakantiehuis bevinden zich een ruime hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een slaapkamer voor 2 personen, een badkamer en een toilet.Op de eerste verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers, een grote badkamer met toilet en een ruime hal. Deze vier slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:

• 2 grote kamers voor 2 personen met uitbreidingsmogelijkheden naar 3 personen
• 2 kamers voor 2 personenHet vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. De keuken en bijkeuken zijn onder andere uitgerust met een oven, magnetron, senseo apparaat, koffiezetapparaat, vaatwasmachine, wasmachine en een droogtrommel. In de huiskamer staat een televisie waarop de Nederlandse zenders te ontvangen zijn en natuurlijk kunt u beschikken over gratis WiFi. Het huis heeft centrale verwarming, maar er staat ook een houtkachel in de huiskamer en een houtkachel in de keuken.

Het vakantiehuis is zeer smaakvol ingericht en u zult zich hier meteen thuis voelen. Het is de bedoeling dat u thuiskomt.

Rondom het huis kunt u genieten van de prachtige natuur en de rust. De eik en de palm dat zijn wij, maar we hebben geen gebrek aan bomen op ons terrein. Een grote lindebloesemboom, vijgenboom, pijnboom, grote sparren, kortom te veel om op te noemen. Er zijn dus overal plekjes waar u kunt gaan zitten, in de schaduw of in de volle zon.

Aan de voorkant van het huis vindt u een gezellige binnenplaats en aan de achterkant van het huis zult u versteld staan van het spectaculaire uitzicht, waar u uren kunt vertoeven om hier van te genieten. Daar staat ook een groot rond opzetzwembad waarin u heel wat baantjes kunt trekken en lekker af kunt koelen. Er staat ook een tafeltennistafel, voetbalspel, biljart en een sjoelbak.

In het overdekte tussenstuk kunt u gezellig eten en hier vindt u ook een originele houtgestookte grote broodoven.Aan de overkant van het huis staan de boomgaard en de moestuin, waar u in het seizoen gebruik kunt maken van alles wat er groeit. Proef hier de smaak van echte onbespoten appels, peren, noten, pruimen, aardbeien, druiven, aardappelen, sla, sla-uitjes, vleestomaten, prei etc. Voor de producten uit onze moestuin vragen wij een kleine vergoeding.

Heeft u (een keer) geen zin om te koken, dan kunt u gebruik maken van de kookkwaliteiten van uw gastvrouw. Zij geeft ook kookworkshops en heeft veel ervaring met het maken van allerlei soorten gerechten die met veel smaak en liefde voor u klaar worden gemaakt.